2012-05-20 09:35:34• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - válaszút előtt állhat

Napi horoszkóp május 20.-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Válaszút előtt állhat, de ezt már szinte megszokta. Az élet az örökös választásokat hozza önnek mostanában. Csakhogy ez egyszer – úgy tűnik – végül döntenie is kell. A kényszert talán az hozza, akitől nem várta volna, a társa.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Kiegyensúlyozottnak mutatja magát, pedig belül hatalmas erők forrnak önben. A feszültségeknek jó irányt is adhat, ha megvan önben a kellő elhatározás. Ne fogjon mindent a kedvesére, inkább rázza fel. Táncolnia kellene!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Megint hatalmába kerítette az az érzés, hogy nem a megfelelő munkahelyen van, vagy nem a megfelelő beosztásban. Esetleg, hogy valami egészen mással kellene foglalkoznia. Ha tudja mivel, vágjon bele, csak a maga örömére!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Kirándulásra, kertészkedésre, a természettel való foglalatosságokra hívják önt a csillagok. Az állatokkal való foglalatosság önnek mindig is nagy örömet jelentett. Ha nem volna otthon háziállata, akkor szerezzen be egyet sürgősen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Környezetében néhányan nagyon anyagiasnak tartják önt. Most e hétvégén módjában állhat változtatni ezen a véleményükön. Ha nem talál rá más módot, csapjon egy nagy spontán mulatságot, hívjon meg sok embert!


Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Spórolnia kell, de azért tartson mértéket. Ne tagadjon meg magától mindent. Különösen, ami az egészségét illeti. Talán fagylaltra tényleg nem kellene költenie, de azért egy tányér eperre annál inkább! És van olyan öröm is, amihez pénz sem kell.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Használja ki a hétvége hátralevő részét arra, hogy kimozdítsa a családját az otthonukból. Ön ugyan nagyon pedáns, de mégis szakadjon el kicsit a házimunkától. Az úgyis egy végtelen történet. Az élete viszont nem az. Keresse a boldogságot!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Senki sem tökéletes, ön sem az. A baj csak az, hogy magamagáról ezt talán a legkevésbé hajlandó elismerni. Ellenben másokban túlságosan is meglátja a legkisebb hibát is. Legyen elnézőbb, és ugyanakkor önkritikusabb!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ha nyitott szemmel jár-kel a világban, akkor észreveszi a lehetőségeit is. Ha azonban csak a bajain kesereg, nem fogja meglátni azt sem, ami adódik. A szemléletváltozáshoz jót tenne egy magashegyi túra. Fentről messzebbre látni.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Tele van indulatokkal, és ez nem tesz jót a családi viszonyainak. Talán észre sem veszi, de sok olyat is a kedvese szemére hányhat, ami talán nem is az ő vétke volt. Főleg, ha egy előző társkapcsolatban ön már szerzett sebeket.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Az egészsége a legfontosabb, jól teszi, ha ennek a szempontnak rendeli alá egyéb dolgait. Ha túl gyorsan elégíti ki a vágyait, azok nem okoznak örömet. Így van ez az ételekkel, italokkal is. Kicsit jó, a végén meg hascsikarást okoz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Kétségek között hányódik. Az egyik pillanatban tökéletesnek látja helyzetét, a másikban pedig teljesen kétségbeesik. Pedig lehet, hogy csak türelmesnek kellene lennie. De persze ezt még a kedvesének is meg kell tanulnia.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: